Reading Time: < 1 minute

Robin, olie op doek

 

Robin, olie op canvas geschilderd door Mickey Paulssen

Toen Mickey Paulssen de foto maakte dacht ze aan Rembrandt: de kleuren, de Clair obscure. Hoe zou hij bijvoorbeeld met het licht van een mobiele telefoon zijn omgegaan? Het is immers zo totaal anders als het schijnsel van een kaars of olielamp.
Het maken van het schilderij “Robin” op zich was dan ook een hele uitdaging. Rembrandt was hierbij steeds in haar gedachten. Als een meester die meekeek. De kleuren mengde ze kijkend naar zijn palet. Moeilijkheden die ze tegenkwam loste ze op met hem in gedachte.Ze is gelukkig met het resultaat. Het is precies geworden zoals ze had verwacht. Het ontstane kunstwerk vormt voor haar op zichzelf ook een uitdaging. Het dwingt haar om de lat hoog te laten en nog mooiere kunstwerken te gaan maken. Ook hierbij zal Rembrandt altijd in haar gedachten zijn. Wat had ze graag die man als meester gehad!

 
 
Meer over Mickey Paulssen op onze website findt je hier
Of volg haar profiel  here    Of pagina here
Wanneer je geïnteresseerd bent in dit schilderij of haar een opdracht wilt geven gebruik dan  contact
 

JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Join the Mantifang newsletter and we will keep you up to date once a month
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.